Homeopathie voor kinderen uit Alkmaar en Amsterdam

Kinderhomeopaat - Alkmaar - Amsterdam - Homeopathie voor kinderen

Kinderhomeopaat - Alkmaar - Amsterdam - Homeopathie voor kinderen

Als je ziek bent dan is het soms voldoende om een dagje in bed te blijven. Want veel ziektes gaan vanzelf over omdat je lichaam sterk genoeg is om de klachten zelf op te lossen. Er zijn ook ziektes die minder makkelijk overgaan. Je lichaam heeft dan een beetje hulp nodig om ervoor te zorgen dat de klachten weer overgaan. In die gevallen zou homeopathie een oplossing kunnen zijn.

Kinderen die bij mij in de praktijk komen mogen zelf vertellen wat er aan de hand is. We praten over je ziekte maar ook over andere dingen, zoals over vriendjes en vriendinnen, school, dingen die je leuk vindt of juist niet en of je weleens bang bent of verdrietig. We praten net zolang totdat ik het helemaal snap. Want om de goede pilletjes te kunnen vinden is het handig als ik je een beetje leer kennen, je ziekte en ook wie jij bent.

 Vaak heeft je mama of papa nog wel een paar aanvullingen op je verhaal. Jij kunt dan gaan spelen, want in mijn praktijk staat allerlei speelgoed dat je vast leuk vindt. Soms lees ik je ook een verhaal voor en soms maken we samen een tekening of kleuren we een kleurplaat. Als we over alles gepraat hebben en als ik het helemaal snap zijn we klaar. Jij gaat dan met je papa of mama mee naar huis en ik ga in mijn boeken lezen om op te zoeken welke pilletjes jou kunnen helpen bij het oplossen van je klachten. Als ik de pilletjes uitgekozen heb dan worden ze opgestuurd naar je huis. Er zit ook een brief bij met hoeveel pilletjes je mag innemen en hoe vaak. De pilletjes smaken een beetje zoet, zoals een snoepje, maar ze zijn wit en heel klein. Meestal krijg je elke dag een paar pilletjes die je mag laten smelten in je mond. Soms worden ze opgelost in water en neem je af en toe een slokje, je proeft ze dan helemaal niet.

Na een tijdje kom je weer bij me langs en bespreken we hoe het met je gaat. Soms is je klacht dan al over en soms zijn er nog meer pilletjes nodig. Dat is niet erg, want bij sommige ziektes duurt het nu eenmaal langer voordat het over is.

Zo, nu weet je wat je kunt verwachten bij een homeopaat. 

Tot ziens in mijn praktijk!

Groetjes,

Peter, de homeopaat

Consultafspraken of meer informatie bij:

Peter Goosensen

 • Klassiek Homeopaat/kinderhomeopaat

 • Registratie NVKH, RBCZ, SCAG

 • Erkend door zorgverzekeraars

 • Prima bereikbaarheid, korte wachtlijst

 • Ma t/m vrij 9.00 -17.00 uur, avondconsulten zijn mogelijk in overleg

 • Spreekuur in Alkmaar en in Amsterdam-Noord

Praktijk Alkmaar

 • Deltastraat 69

 • 1823 DR Alkmaar

 • Tel: 06-21606430

 • Mail: homeopaatalkmaar@gmail.com

 • www.homeopaatalkmaar.com

Praktijk Amsterdam

 • EszenzZ Gezondheidscentrum

 • Parlevinker 7

 • 1034 PX Amsterdam

 • Tel: 06-21606430

 • Mail: homeopaat.eszenzz@gmail.com

 • www.eszenzz-centre.nl

Klassiek homeopaat Peter Goosensen biedt uitstekende homeopathische zorg voor kinderen en volwassenen uit: Alkmaar, Alkmaar-Noord, Sint Pancras, Koedijk, Broek op Langedijk, Noord- en Zuid Scharwoude, Oudkarspel, Heiloo, Limmen, Castricum, Uitgeest, Heemskerk, Egmond, Egmond aan Zee, Egmond aan de Hoef, Egmond Binnen, Bergen, Bergen aan Zee, Schoorl, Hargen, Camperduin, Groet, Warmenhuizen, Tuitjenhorn, Waarland, Schagen, Kolhorn, Schagerbrug, Burgerbrug, Anna Paulowna, Den Helder, Den Oever, Medemblik, Enkhuizen, West Friesland, Hoorn, Obdam, Opmeer, Hoogwoud, Purmerend, Assendelft, Krommenie.

En voor kinderen en volwassenen uit: Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Velsen, IJmuiden, Hoofddorp, Badhoevedorp, Hilversum, Bussum, Naarden, Het Gooi, Laren, Blaricum, Aalsmeer, Nieuw-Vennep, Vinkeveen, Almere e.v.

Peter Goosensenkinderhomeopaat, homeopaat, kinderen, homeopathie, vaccinatie, ontstoren, huidklachten, faalangst, keel- neus- en oorklachten, kno, klachten, kno klachten, astma, bronchitis, luchtwegen, allergie, hooikoorts, darmproblemen, spijsvertering klachten, obstipatie, diarree, blaasontsteking, hoofdpijn, migraine, slaapproblemen, slapeloosheid, gedragsproblemen, add, adhd, autisme, concentratieproblemen, hsp, hooggevoelig, hoogsensitief, hoogsensitief hsp, niet lekker in je vel, boosheid, verdrietig, verdriet, overlijden ouders, overlijden vader, overlijden moeder, rouwverwerking, rouwverwerking kinderen, overlijden gezinslid, angst, angsten, fobieën, huilbaby, huilbaby's, niet in eigen bed slapen, alkmaar, alternatieve geneeswijze, natuurlijke geneeswijze, gezondheid, alkmaar-noord, koedijk, sint pancras, oudorp, heerhugowaard, broek op langedijk, langedijk, noord scharwoude, zuid scharwoude, oudkarspel, heiloo, limmen, castricum, uitgeest, beverwijk, heemskerk, egmond, egmond aan zee, egmond aan de hoef, egmond binnen, bergen, bergen aan zee, schoorl, hargen, camperduin, heerhugowaard homeopaat, homeopathie heerhugowaard, waarland, warmenhuizen, tuitjenhorn, schagen, schagerbrug, burgerbrug, den helder, den oever, anna paulowna, breezand, wieringerwaard, wieringerwerf, medemblik, enkhuizen, hoorn, obdam, west friesland, hoogwoud, opmeer, spanbroek, purmerend, landsmeer, haarlem, zaanstad, zaandam, zaandijk, koog aan de zaan, wormer, haarlem homeopathie, homeopaat haarlem, amsterdam, amstelveen, hilversum, bussum, naarden, het gooi, blaricum, laren, huizen, aalsmeer, nieuw-vennep, amstelveen hsp, hoofddorp, badhoevedorp, sassenheim, leiden, houten, utrecht, amersfoort, leimuiden, aarlanderveen, venhuizen, kinderhomeopaat alkmaar, amsterdam kinderhomeopaat, noord holland, kinderen noord holland, noord-holland, nachtmerrie, dromen, groeiproblemen, ontwikkelingsachterstand, leerproblemen, middenoorontsteking, otitis media, verkoudhedenb, verkoudheden, allergiehooikoorts, eczeem, baby huilt snel, baby huilyt veel, constipatie, diarree kinderen, koortslip, bedplassen, astmaklachten luchtwegen, acne, hoofdpijn kinderen, naarden huilbaby, vinkeveen, oudeschild, Sint Maarten, sint maarten, de rijp, de rijp homeopaat, homeopathie de rijp, julianadorp, zandvoort, lambertschaag, westbroek, haarlem hsp, haarlem homeopaat, homeopathie haarle, wognum, wognum homeopaat, homeopathie wognum, wognum hsp, hooggevoelig wognum, hensbroek, benningbroek, abbekerk, nibbixwoud, de weer, de weere, sint maarten homeopathie, spierdijk, berkhout, oosthuizen, Wijk aan Zee, broek in waterland, den ilp, zuiderwoude, winkel, zwaag, homeopaat winkel, homeopaat zwaag, winkel homeopathisch, zwaag homeopathisch, aerdenhout, zandvoortvogelenzang