Bij hooikoorts naar de homeopaat!

Homeopaat bij Allergie en Hooikoorts - Homeopathie in Amsterdam, Alkmaar en omstreken!

Homeopaat bij Allergie en Hooikoorts - Homeopathie in Amsterdam, Alkmaar en omstreken!

En daar zit je dan weer met enorme jeuk in je ogen, de tranen lopen zo nu en dan over de wangen. Je krijgt nies-aanvallen met wel 10 keer achter elkaar niezen, tegen het einde van de middag ben je doodmoe en je humeur is nou niet zo zonnig als het weer. Maar wat wil je ook, je ziet er ook niet uit met die rode waterige ogen, die rode neus en de huid onder de neus die ruw en pijnlijk is van het scherpe snot wat er doorlopend uitkomt. Fel licht verdraag je niet dus zit je midden in de zomer binnen omdat je het buiten niet uit kunt houden. Een koude washand op je ogen geeft tijdelijk wat verlichting. Verder ben je de enige die hoopt dat het snel gaat regenen.

Of is er nog iets anders wat kan helpen?

In de homeopathie proberen we de gevoeligheid voor pollen te verlagen, ofwel de weerstand te verhogen. Daarmee bereik je dat je niet meer over-reageert wanneer je in contact komt met stoffen waar je allergisch voor bent.

De homeopaat gaat met jou in gesprek. Over de aard van jouw allergie en welke specifieke kenmerken er zijn. Het is dan niet belangrijk of het voor berken, voor elzen, voor gras of voor katten is om maar iets te noemen. De homeopaat wil graag weten wanneer het er is, waar je het meeste last van hebt, wat het met je humeur doet, of het in de familie voorkomt, sinds wanneer je hooikoortsklachten hebt etc. Daarnaast is het voor de keuze van het voor jou passende middel ook belangrijk andere dingen te weten als: hoe is je slaap, wat zijn je voorkeuren t.a.v. voeding, hoe ben je van temperatuur en iets over je persoonlijkheid en karakter.

Al deze gegevens gebruikt de homeopaat om te komen tot een totaalbeeld van jou als mens; op dit beeld wordt een middel geselecteerd dat past bij het geheel aan symptomen.

Tijdig beginnen met een behandeling, liefst al vóór het pollenseizoen, biedt de beste kansen op verlichting van de klachten.

Nieuwsgierig geworden?

Vraag meer informatie of maak een afspraak!

Peter Goosensen

 • Klassiek Homeopaat

 • Registratie NVKH, RBCZ

 • Erkend door zorgverzekeraars

 • Ma t/m vrij 9.00 - 17.00 uur

 • Prima bereikbaarheid, geen wachtlijst!

Praktijk Alkmaar

 • Deltastraat 69, 1823 DR, Alkmaar

 • Tel: 06-21606430

 • Mail: homeopaatalkmaar@gmail.com

 • www.homeopaatalkmaar.com

Praktijk Amsterdam

 • EzenzZ Gezondheidscentrum

 • Parlevinker 7, 1034 PX Amsterdam-Noord, nabij ring A10, gratis parkeren!

 • Tel: 06-21606430

 • Mail: homeopaat.eszenzz@gmail.com

 • www.eszenzz-centre.nl

Klassiek homeopaat Peter Goosensen houdt spreekuur in Alkmaar en in Amsterdam. Zijn praktijk biedt uitstekende homeopathische zorg voor inwoners uit: Alkmaar, Sint Pancras, Langedijk, Heerhugowaard, Koedijk, Noord- en Zuid Scharwoude, Oudkarspel, Waarland, Heiloo, Limmen. Castricum, Uitgeest, Heemskerk, IJmuiden, Velsen, Egmond, Bergen, Schoorl, Hargen, Camperduin,Warmenhuizen, Tuitjenhorn, Schagen, Den Helder, Medemblik, Enkhuizen, Hoorn, West-Friesland, Obdam, Opmeer, Zeevang, Zaanstad, Assendelft, Krommenie, Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp, Badhoevedorp, Amstelveen, Uithoorn, Het Gooi, Blaricum, Hilversum, Bussum, Naarden, Nieuw-Vennep, Aalsmeer e.v.

Peter Goosensenhooikoorts, homeopaat, homeopaat hooikoorts, homeopathie, homeopathie hooikoorts, hooikoorts alkmaar, alkmaar, amsterdam, aalsmeer, almere, anna paulowna, castricum, enkhuizen, het gooi, haarlem, heemstede, heemskerk, ijmuiden, julianadorp, de kwakel, heerhugowaard, limmen, leimuiden, muiden, medemblik, nieuwe niedorp, niedorp, narden, opperdoes, oostzaan, purmerend, stompetoren, santpoort, twisk, uitgeest, venhuizen, weesp, zaanstad, assendelft, krommenie, egmond, bergen, heemstedehooikoorts alkmaar-noord, hooikoorts heerhugowaard, hooikoorts langedijk, hooikoorts landsmeer, landsmeer, hooikoorts noord scharwoude, hooikoorts zuid scharwoude, hooikoorts koedijk, hooikoorts heiloo, heiloo, hooikoorts limmen, hooikoorts castricum, hooikoorts uitgeest, hooikoorts heemskerk, hooikoorts egm, hooikoorts egmond, hooikoorts oostzaan, hooikoorts egmond aan zee, hooikoorts egmond aan de hoef, hooikoorts egmond binnen, hooikoorts bergen, hooikoorts bergen aan zee, hooikoorts schoorl, hooikoorts camperduin, hooikoorts groet, hooikoorts warmenhuizen, hooikoorts tuitjenhorn, hooikoorts waarland, hooikoorts noedorp, hooikoorts niedorp, hooikoorts schagen, schagen, hooikoorts anna paulowna, hooikoorts julianadorp, hooikoorts breezand, hooikoorts den helder, hooikoorts den oever, hooikoorts wieringerwaard, hooikoorts wieringerwerf, hooikoorts venhuizen, hooikoorts zwaag, hooikoorts wijdenes, hooikoorts sest friesland, hooikoorts hoorn, hooikoorts obdam, hooikoorts opmeer, hooikoorts spanbroek, hooikoorts hoogwoud, hooikoorts ursem, hooikoorts schermerhorn, hooikoorts zeevang, hooikoorts oosthuizen, hooikoorts warder, hooikoorts purmerend, hooikoorts landsmeer homeopathie, hooikoorts amstelveen, hooikoorts hoofddorp, hooikoorts badhoevedorp, hooikoorts haarle, hooikoorts diemen, hooikoorts amsterdam zuid, hooikoorts muiden, muidenhooikoorts bussum, hooikoorts naarden, hooikoorts laren, hooikoorts blaricum, hooikoorts het gooi, hooikoorts laren homeopaat, hooikoorts weesp, hooikoorts aalsmeer, hooikoorts nieuw vennep, hooikoorts amersfoort, hooikoorts leiden, hooikoorts woerden, hooikoorts baarn, hooikoorts utrecht, hooikoorts houten, hooikoorts almere, hooikoorts beemster, petr goosensen, homeopathie alkmaar, alkmaar homeopathie, amsterdam homeopaat, homeopaat amsterdam, allergie, allergisch, boompollen, pollinose allergie pollen, pollen allergie, berkenpollen, graspollen, niezen, rode ogen homeopathie, homeopaat allergie, abcoude, homeopaat abcoude, hooikoorts abcoude, abcoude allergie, winkel, zwaag, homeopaat winkel, homeopaat zwaag, homeopathie winkel, homeopathie zwaag, homeopathisch winkel, homeopathisch zwaag, aerdenhout, zandvoort, vogelenzang, dirkshorn, homeopaat dirkshorn, dirkshorn homeopaat, Dirkshorn, homeopaat dirkshoer, Dirkshorn homeopathie