Kinderhomeopaat in Alkmaar!

Alkmaar - Kinderhomeopaat - Homeopaat voor baby's en kinderen

Alkmaar - Kinderhomeopaat - Homeopaat voor baby's en kinderen

Baby’s en kinderen vormen een speciale groep binnen mijn cliëntenkring. Als homeopaat is het mooi om te zien hoe de verschillende fasen in ontwikkeling qua gezondheid verschillende uitdagingen met zich meebrengen.

Zo kan bijvoorbeeld vaccinatie heel goed begeleid worden met homeopathische middelen. Doel is dan het organisme voor te bereiden op de inenting zodat het vaccin op een meer natuurlijke manier in het lichaam kan landen. Ook eventuele bijwerkingen van een vaccin kunnen met homeopathie behandeld en zonodig ontstoord worden.

Soms zijn er tijdens de bevalling met behulp van oxytocine weeën opgewekt. Als er dan later klachten ontstaan kan het nuttig zijn de kunstmatig toegediende oxytocine te ontstoren door middel van een homeopathische ontstoringskuur.

Kinderen die veel huilen en waar op het consultatiebureau of bij de huisarts geen oorzaak voor is gevonden kunnen vaak met behulp van homeopathie rustiger worden en bijna altijd zie je dan ook de slaap en het algemeen welbevinden aanmerkelijk verbeteren. Het kind komt weer in zijn/haar kracht en de ontwikkeling kan verdergaan.

Sommige kinderen zijn van geboorte af aan al heel sensitief en nemen prikkels en energieën uit hun omgeving op. Ze hebben nog niet geleerd om hun energie af te schermen, waardoor er een veelheid aan indrukken binnenkomt. Vaak zorgt dit voor onrust en slaapproblemen, ze worden schrikkerig of angstig en we weten niet wat de oorzaak is, maar het kan zich ook vertalen in lichamelijke symptomen als huidproblemen of allergie.

Het mooie van homeopathie is dat je als homeopaat een middel kunt voorschrijven op de totale gesteldheid van de mens. We selecteren de karakteristieke symptomen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau en vertalen dit in een homeopathisch geneesmiddel. Hoe meer het beeld van dit geneesmiddel overeenkomt met het totale beeld dat een mens laat zien, hoe groter de kans op succes in de behandeling. Een boeiend proces met in veel gevallen prachtige resultaten.

Wil je meer informatie, bijvoorbeeld over de mogelijkheden van homeopathie voor jouw baby of kind?

Neem contact op met de praktijk, ma t/m vrij 9.00 – 17.00 uur via 06-21606430 of stuur een mailtje (zie de contactgegevens).

Met vriendelijke groet,

 • Peter Goosensen

 • Klassiek homeopaat

 • Registratie NVKH en RBCZ, SCAG

 • Erkend door zorgverzekeraars

Praktijk Alkmaar

 • Deltastraat 69

 • 1823 DR Alkmaar

 • Tel. 06-21606430

 • Mail: homeopaatalkmaar@gmail.com

Praktijk Amsterdam

 • EszenzZ Centre

 • Parlevinker 7

 • 1034 PX Amsterdam

 • Tel. 06-21606430

 • Mail: homeopaat.eszenzz@gmail.com

Klassiek Homeopaat Peter Goosensen volgde een zesjarige parttime beroepsopleiding aan de School voor Homeopatie in Amsrsfoort. Zijn praktijk biedt homeopathische zorg voor kinderen en volwassenen uit Amsterdam, Haarlem, IJmuiden, Velsen, Beverwijk, Bussum, Naarden, Almere, Hilversum, Aalsmeer, Weesp, Badhoevedorp, Diemen, Hoofddorp, Uithoorn, Aalsmeer, Nieuw-Vennep, Amsterdam-Zuid, Heemstede e.v.

En voor kinderen en volwassenen uit: Alkmaar, Heerhugowaard, Sint Pancras, Heiloo, Limmen, Noord- en Zuid Scharwoude, Broek op Langedijk, Bergen, Schoorl, Egmond, Obdam, Schermerhorn, Koedijk, Warmenhuizen, Tuitjenhorn, Schagen, Hoorn, Medemblik, Wognum, Purmerend, Amsterdam, Haarlem, Uitgeest, Castricum.

Peter Goosensenhomeopaat, kinderen, baby's, ontstoren, oxytocine, vaccinatie, cease, homeopathie, homeopathisch, alkmaar homeopathisch ontstoren, alkmaar-noord homeopathisch ontstoren, koedijk homeopathisch ontstoren, sint pancras homeopathisch ontstoren, langedijk homeopathisch ontstoren, noord-scharwoude homeopathisch ontstoren, zuid-scharwoude homeopathisch ontstoren, oudkarspel homeopathisch ontstoren, heiloo homeopathisch ontstoren, heerhugowaard homeopathisch ontstoren, limmen homeopathisch ontstoren, castricum homeopathisch ontstoren, heemskerk homeopathisch ontstoren, uitgeest homeopathisch ontstoren, egmond homeopathisch ontstoren, egmond binnen homeopathisch ontstoren, egmond aan zee homeopathisch ontstoren, egmond aan de hoef homeopathisch ontstoren, bergen homeopathisch ontstoren, bergen aan zee homeopathisch ontstoren, schoorl homeopathisch ontstoren, groet homeopathisch ontstoren, camperduin, camperduin homeopathisch ontstoren, hargen homeopathisch ontstoren, warmenhuizen homeopathisch ontstoren, tuitjenhorn homeopathisch ontstoren, waarland homeopathisch ontstoren, schagen homeopathisch ontstoren, schagerbrug homeiopathisch ontstoren, burgerbrug homeopathisch ontstoren, zijpe homeopathisch ontstoren, callantsoog homeopathisch ontstoren, callantsoog, callantsoog ontstoren, callantsoog homeopaat, homeopaat callantsoog, homeopathie callantsoog, callantsoog homeopathie, homeopathisch callantsoog ontstoren, ana paulowna homeopathisch ontstoren, julianadorp, julianadorp homeopaat, julianadorp homeopathie, julianadorp homeopathisch, julianadorp homeopathisch ontstoren, breezand homeopathisch ontstoren, den oever homeopathisch ontstoren, wieringerwaard homeopathisch ontstoren, wieringerwerf homeopathisch ontstoren, oudesluis, oudesluis homeopaat, medemblik homeopathisch ontstoren, enkhuizen homeopathisch ontstoren, hoorn homeopathisch ontstoren, wijdenes homeopathisch ontstoren, hoogkarspel homeopathisch ontstoren, westfriesland homeopathisch ontstoren, hoogwoud, hoogwoud homeopathisch ontstoren, opmeer homeopathisch ontstoren, spanbroek homeopathisch ontstoren, obdam homeopathisch ontstoren, ursem homeopathisch ontstoren, opperdoes homeopathisch ontstoren, twisk homeopathisch ontstoren, aartswoud, aartswoud homeopaat, aartswoud homeopathie, aartswoud homeopathisch, aartswoud homeopathisch ontstoren, nieuwe niedorp homeopathisch ontstoren, oude niedorp homeopathisch ontstoren, schermer homeopathisch ontstoren, purmerend homeopathisch ontstoren, zeevang homeopathisch ontstoren, oosthuizen homeopathisch ontstoren, warder homeopathisch ontstoren, etersheim homeopathiech ontstoren, beets, beets homeopaat, beets homeopathie, beets homeopathisch, beets homeopathisch ontstoren, beemster homeopathisch ontstoren, zuid-oost beemster homeopathisch ontstoren, purmerend homeopathisch ontstoren vaccinatie, landsmeer homeopathisch ontstoren, zaanstad homeopathisch ontstoren, zaandam homeopathisch ontstoren, wormer homeopathisch ontstoren, wormerveer homeopathisch ontstoren, westzaan homeopathisch ontstoren, oostzaan homeopathisch ontstoren, zaandijk homeopathisch ontstoren, krommenie homeopathisch ontstoren, assendelft homeopathisch ontstoren, haarlem homeopathisch ontstoren, ijmuiden homeopathisch ontstoren, velsen homeopathisch ontstoren, heemstede homeopathisch ontstoren, amsterdam homeopathisch ontstoren, amstelveen homeopathisch ontstoren, amsterdam-noord homeopathisch ontstoren, amsterdam-zuid homeopathisch ontstoren, heefddorp homeopathisch ontstoren, badhoevedorp homeopathisch ontstoren, bussum homeopathisch ontstoren, naarden homeopathisch ontstoren, laren, laren homeopaat, laren homeopathie, laren homeopathisch, laren homeopathisch ontstoren, laren huilbaby, laren faalangst, laren pms, laren premenstrueel syndroom, laren menstruatieklachten, laren migraine, laren migraine homeopathie, laren homeopaat premenstrueel syndroom, laren HSP, laren hooggevoelig, laren hoogsensitief, HSP laren, Laren HSP begeleiding, HSP begeleiding Laren, HSP coach homeopaat, Laren Homeopaat, Lare Homeopathie Klassiek Homeopaat Laren HSP, Almere homeopathisch ontstoren, aalsmeer homeopathisch ontstoren, het gooi, het gooi homeopaat, homeopaat het gooi, homeopathie het gooi, homeopathisch het gooi, klassiek homeopaat het gooi, het gooi klassieke homeopathie, badhoevedorp homeopathisch ontstoren vaccinatie, nieuw-vennep homeopathischj ontstoren, huizen hopmeopathisch ontstoren, huizen homeopaat, homeopaat huizen, homeopathie huizen, huizen homeopathie, klassiek homeopaat huizen, kinderhomeopaat huizen, huizen homeopathie voor kinderen, huizen kinderhomeopaat, huizen homeopaat kinderen en baby's, baby's huizen homeopaat, baby's huizen homeopathie, huizen homeopathisch ontstoren, huizen homeopathisch ontstoren vaccinatie, huizen oxytocine ontstoren, darmkrampjes, doorkomen van tanden, allergie, astma, terugkerende luchtweginfecties, huilbaby, huilbaby's, Huilbaby's, doorkomen van tanden homeopathie, slaapproblemen, huidklachten, terugkerende KNO klachten, terugkerende keel- neus- en oorklachten, bronchitis, darmproblemen, terugkerende blaasontstekingen, huidklachten bij pubers, hoofdpijn, migraine, klachten na inentingen, klachten na vaccinatie, slaapproblemengedragsproblemen, concentratieproblemen, moeite met concentreren, adhd, ADHD, ADD, add, autisme, Autisme, autisme spectrum, boos zijn, verdrietig zijn, klachten na echtscheiding, angsten, fobieën, fobie, huilbaby homeopathie, julianadorp hsp, zandvoort, hensbroek, benningbroek, abbekerk, nibbixwoud, de weere, broek in waterland, den ilp, zuiderwoude