Man, 69 jaar, ondersteuning bij botbreuk door uitgezaaide prostaatkanker

"Na 3 jaar hormoontherapie en vorig jaar nog 8 chemotherapie-kuren om de ontwikkeling van bij mij uitgezaaide prostaatkanker af te remmen, ben ik nu medisch uitbehandeld. Bovendien bleek in oktober 2018 dat er als gevolg van de uitzaaiingen een breuk in de binnenkom van mijn linker bekken zit, welke naar alle waarschijnlijkheid niet te genezen is. Mijn leven wordt hierdoor behoorlijk beperkt, ik loop sindsdien met krukken. De pijn wordt gelukkig succesvol bestreden met pijnmedicatie.

Ik heb zelf nooit iets met alternatieve geneeswijzen gehad, maar mijn jongste zus wel en zij tipte mij over een homeopathisch middel dat kan ondersteunen bij botbreuken. Omdat ik niets meer heb te verliezen heb ik begin 2019 maar eens een homeopaat gezocht en zo dus bij Peter gekomen.

Het intakegesprek verliep heel prettig: Peter is een rustige realistische man die op vakkundige wijze tijdens het gesprek zijn analyse maakt en de alternatieve geneeswijze als aanvullende optie naast reguliere geneeskunde ziet.

De kans op genezing zal bij mij vrijwel nihil zijn, toch zijn we het gaan proberen. Peter heeft mij een homeopathisch middel voorgeschreven dat kan ondersteunen bij botbreuken en bovendien een homeopathisch middel dat de balans tussen body en mind versterkt. De breuk zal niet genezen, die voel ik bij bepaalde bewegingen, maar ik ervaar sindsdien een toenemende stabiliteit in mijn heup waardoor ik me gemakkelijker kan bewegen. Zowel met, als kleine stukjes zonder, krukken! Ik voel me ook veel beter dan een half jaar geleden, allemaal winners dus!

Met deze positieve ervaring ben ik anders naar alternatieve geneeswijzen gaan kijken. Ik kan Peter in het bijzonder van harte aanbevelen."

Homeopaat Peter Goosensen houdt spreekuur in Alkmaar en in Amsterdam-Noord en biedt uitstekende homeopathische zorg voor inwoners van o.a. Alkmaar, Sint Pancras, Heerhugowaard, Koedijk, Warmenhuizen, Tuitjenhorn, Schagen, Waarland, Heiloo, Limmen, Castricum, Uitgeest, Bergen, Schoorl, Egmond, Amsterdam, Haarlem, Zaanstad, Landsmeer, Weesp, Hilversum e.v.