Annemiek, moeder van Dean (11 jaar)

Super bedankt Peter

Ben zo blij met de korreltjes voor Dean (11) en mij. Na een uur ze ingenomen te hebben zegt Dean tegen me...mam mn hoofd is net een boekenkast. Eerst stond hij vol boeken en nu is ie leeg. Wauwww!!!

Dean en ik zijn beide hoog sensitief, bij ons komen indrukken, kleuren, geluiden, prikkels en geuren intens binnen. Zo kunnen we moeilijker leren, concentratie vasthouden, gesprekken volgen en is t al snel vol en druk in ons hoofd. De korreltjes dragen bij aan ruimte en rust te creëren waardoor rustig leren beter lukt voor Dean en voor mij natuurlijk ook. Ik kan beter mn dagelijkse dingen doen en gesprekken volgen.

Ruimte en rust maakt het ook voor ons hele gezin makkelijker, er zijn minder snel conflicten en dus meer quality time, gezelligheid en minder stress.

Peter bedankt!!!!

Nogmaals super blij met wat je voor ons doet 😊 👌 😁 ☀️

Annemiek, moeder van Dean