Vrouw, 39 jaar, HSP/HSS, overspannenheidsklachten

Homeopathie & Coaching - Hooggevoeligheid - HSP

Homeopathie & Coaching - Hooggevoeligheid - HSP

Bij Peter kwam ik terecht toen ik veel last had van geestelijke en lichamelijke blokkades. Ik had veel spanning opgebouwd en voelde me niet voldoende gehoord binnen de reguliere zorg. Op zoek naar een meer holistische benadering kwam ik terecht bij het EszenzZ Centre waar Peter net gestart was als homeopaat met trajecten voor HSP's. Dit sprak me erg aan, omdat ik daar (ook) meer inzicht in wilde krijgen.

Naast het zoeken naar geschikte homeopathische middelen om mijn spanningsklachten te verminderen was er in ieder consult ruimte voor het bespreken en uitwerken van een HSP-gerelateerd thema. 

Ik heb erg veel aan het traject gehad. Het is fijn om te merken dat je je lichaam op een andere manier kunt aanzetten om zaken aan te pakken. Ik was niet bekend met homeopathie en vond de sessies in dat opzicht inspirerend. 

Daarnaast is het uitdiepen van de thema’s erg waardevol. Het heeft mij handvatten gegeven om beter met moeilijke situaties om te gaan, om soms wat meer grip te krijgen op mijn leven. Iedere sessie verschafte me wel een inzicht waar ik verder mee kon.

Peter is daarbij heel behulpzaam. Hij is rustig, weet (ook uit eigen ervaring) waar hij het over heeft en stelt vaak net de vragen die je verder helpen. Daarnaast is het makkelijk en prettig communiceren met hem. Het traject heeft me verder de goede richting in geholpen, waar ik Peter dankbaar voor ben!