Man, 50 jaar, eczeem

Ik kwam ongeveer een half jaar geleden bij Peter Goosensen met eczeem op mij hoofd. Het waren schilfers op de behaarde huid die behoorlijk konden jeuken en als ik eraan ging krabben dan kwamen de schilfers los en lieten er ook plukjes haar los van mijn hoofdhuid. Van mijn huisarts kreeg ik zalf die even hielp maar zodra ik stopte met smeren kwam het al snel weer terug.

Ik ben toen weer naar mijn huisarts gegaan maar hij wist geen andere oplossing dan weer gaan smeren met de hormoonzalf. 

Bij homeopaat Peter Goosensen kreeg ik kleine witte korreltjes die ik maar een paar keer heb ingenomen. Langzaam maar zeker verdwenen de schilfers, ook de jeuk werd minder. Op de plekken van haaruitval is mijn haar nog iets dunner maar de schilfers en de jeuk heb ik sindsdien niet meer gehad. In totaal ben ik voor deze klacht maar drie keer bij Peter in de praktijk geweest voor een consult. Ik kan iedereen homeopathie van harte aanbevelen.