Vrouw, 20 jaar, klachten na HPV vaccinatie

Ik ben 20 jaar oud en volg de opleiding Sport en Bewegen. 

Ik ben binnengekomen bij homeopaat Peter Goosensen met een aantal vage klachten die vlak na het inenten van het HPV vaccin ontstonden. Maar de huisarts kon er helaas niks mee. Mijn klachten waren onder andere misselijkheid, vermoeidheid en stemmingswisselingen.

De vermoeidheid kwam vooral na inspanning (sporten) opdagen. Door mijn stemmingswisselingen had ik regelmatig ernstige ruzie met mijn ouders of mijn vriend. Ook had ik regelmatig woede uitbarstingen en huilbuien.  Ik wist mij geen raad en besloot een homeopaat op te zoeken. 

Na een intake gesprek kreeg ik een homeopathisch middel voorgeschreven in de vorm van granules, kleine witte korreltjes. Dit middel werkte enorm goed tegen mijn misselijkheid en stemmingswisselingen. Maar helaas bleef de vermoeidheid nog hangen.

Inmiddels was ik ook onderzocht door een internist in het ziekenhuis. Na verder zoeken met homeopathie kreeg ik een homeopathische HPV ontstoringskuur. Helaas loste ook dit mijn vermoeidheid niet op. Vervolgens ben ik na overleg met de homeopaat gestopt met deze kuur en weer verder gegaan op het eerste homeopathische middel.

Na een aantal consulten gaat het nu super goed, geen ruzie meer en ook geen woeste buien of huilbuien meer. Mijn  vermoeidheid blijkt nu een medisch iets te zijn wat ook opgelost wordt! Ik ben erg blij dat veel van mijn problemen zijn opgelost en kan iedereen homeopathie aanraden!