Meisje van 3 jaar, oorpijn

Met mijn dochter van 3 jaar kwam ik met de klachten van oorpijn bij homeopaat Peter Goosensen. Ik ben terughoudend met antibiotica omdat ik weet dat er met voedingssupplementen en klassieke homeopathie ook veel mogelijk is. Mijn dochter ervaarde Peter als een lieve dokter (haar woorden). Ze kon in de praktijk spelen met het speelgoed dat klaar stond. Peter observeerde haar en stelde mij ondertussen allerlei vragen om zo een compleet beeld te krijgen van mijn dochter. Het advies was om haar te behandelen met homeopathische granules die werden voorgeschreven op haar specifieke klachten. Daarnaast werd ons geadviseerd om contact te houden met onze huisarts, waar we overigens vlak voor het homeopathische consult nog geweest waren.

De oorontsteking ging voorbij en mijn dochtertje zat ook beter in haar vel. Het viel me op dat ze beter kon omgaan met prikkels. Haar buikpijn ging over, ze viel beter in slaap en sliep ook rustiger door.

We hebben gedurende de behandeling een aantal consultafspraken met elkaar gehad om de voortgang te bespreken. Ook was Peter telefonisch gemakkelijk te bereiken, wat erg praktisch was.

Al met al ben ik zeer tevreden met hoe de behandeling bij Peter Goosensen is gegaan en ook met het resultaat van de behandeling. Peter is deskundig, kan goed luisteren en hij kan ook goed omgaan met kinderen. 

Peter Goosensenhomeopaat, homeopathie, kinderen, kinderhomeopaat, oorontsteking, faalangst, hoofdpijn, vaccinatie, opvoeding, opvoeden, alkmaar, alkmaar-noord, homeopathisch, alternatieve geneeswijze, natuurlijke geneeswijze, anti biotica, regulier, koedijk, langedijk, heerhugowaard, noord-scharwoude, zuid-scharwoude, oudkarspel, heiloo, limmen, castricum, uitgeest, heemskerk, egmond, bergen, egmond binnen, egmond aan zee, egmond aan de hoef, bergen aan zee, schoorl, hargen, camperduin, waarland, warmenhuizen, tuitjenhorn, schagen, niedorp, nieuwe niedorp, oiude niedorp, anna paulowna, callantsoog, julianadorp, breezand, den helder, den oever, wieringerwaard, wieringerwerf, aartswoud, medemblik, enkhuizen, hoorn, zwaag, west friesland, obdam, opmeeer, spanbroek, hoogwoud, ursem, schermerhorn, purmerend, zeevang, oosthuizen, warder, hobrede, beemster, schermer, landsmeer, haarlem, heemstede, amsterdam, zaanstad, assendelft, krommenie, oostzaan, westzaan, zaaandam, wormer, wormerveer, koog aan de zaan, marken, monnickendam, edam, beets, sint pancras, broek op langedijk, homeopaat alkmaar, homeopaat sint pancras, homeopaat broek op langedijk, homeopaat koedijk, homeopaat heerhugowaard, heerhugowaard homeopathie, schagen homeopathie, homeopaat schagen, www.homeopaatalkmaar.com, http://www, ., http://www.homeopaatalkmaar.com, kinderhomeopaat alkmaar, kinderhomeopaat in alkmaar, homeopaat kinderen, homeopaat kinderen alkmaar, homeopaat kinderen sint pancras, homeopaat kinderen broek op langedijk, homeopaat kinderen koedijk, homeopaat kinderen alkmaar noord, homeopaat kinderen heerhugowaard, homeopaat kinderen noord scharwoude, homeopaat kinderen zuid-scharwoude, homeopaat kinderen oudkarspel, homeopaat kinderen heiloo, homeopaat kinderen limmen, homeopaat kinderen uitgeest, homeopaat kinderen castricum, homeopaat kinderen heemskerk, homeopaat kinderen egmond, homeopaat kinderen egmond binnen, homeopaat kinderen egmond aan de hoef, homeopaat kinderen bergen, homeopaat kinderen bergen aan zee, homeopaat kinderen schoorl, homeopaat kinderen groet, homeopaat kinderen hargen, homeopaat kinderen camperduin, homeopaat kinderen warmenhuizen, homeopaat kinderen tuitjenhorn, homeopaat kinderen waarland, homeopaat kinderen tuitjenhorn (NH), homeopaat kinderen schagen, homeopaat kinderen anna paulowna, homeopaat kinderen breezand, homeopaat kinderen den helder, homeopaat kinderen den oever, homeopaat kinderen wieringerwaard, homeopaat kinderen sluispolder, homeopaat kinderen enkhuizen, homeopaat kinderen medemblik, homeopaat kinderen hoorn, homeopaat kinderen zwaag, homeopaat kinderen purmerend, homeopaat kinderen zeevang, homeopaat kinderen schermer, homeopaat kinderen beemster, homeopaat kinderen west friesland, homeopaat kinderen zaanstad, homeopaat kinderen zaandam, homeopaat kinderen oostzaan, homeopaat kinderen westzaan, homeopaat kinderen zaanstad (NH), homeopaat kinderen assendelft, homropaat, homeopaat kinderen krommenie, homeopaat kinderen haarlem, homeopaat kinderen amsterdam, broek in waterland, abcoude, winkel, zwaag kinderen gezondheid, zwaag kinderen oorontsteking, winkel homeopathie, zwaag homeopathie, homeopathie oorontsteking, oorontsteking homeopathisch, oorontsteking homeopaat, homeopaat kinderen oorontsteking, middenoorontsteking, otitis media, broek in waterland homeopaat, dirkshorn, dirkshorn homeopaat, homeopaat dirkshorn, homeopathie dirkshorn, landsmeer homeopaat