Vrouw, 50 jaar, duizelig tijdens het werk

Tijdens mijn werk (ik heb een staand beroep) merkte ik dat ik soms duizelig werd. Het was een gevoel alsof ik veel rondjes had gedraaid waarna ik mijn kompas kwijt was. Ik heb van alles geprobeerd maar het lukte me niet om van de klachten af te komen.

In november 2017 kwam ik bij homeopaat Peter Goosensen. Hij vroeg me van alles over mijn persoonlijke ervaring van de evenwichtsklachten: wanneer het precies opspeelt en wat ik dan precies voel. Ook de periode van het ontstaan van de klachten werd uitgebreid besproken.

De eerste homeopathische middelen die ik kreeg gaven wel wat verbetering maar nog niet overtuigend. Bij het laatste middel zette de verbetering gelukkig wel door, hierdoor ben ik nu zo goed als volledig van mijn klachten af!

Bijkomend voordeel is dat ik over de hele linie beter in mijn vel zit. Ik slaap beter, voel me ook rustiger en ben beter opgewassen tegen drukte om me heen. Door stressvolle situaties laat ik me niet meer zo makkelijk uit het veld slaan omdat ik nu beter in staat ben om afstand te nemen als dat nodig is.

Ik ben heel tevreden over de behandeling bij Peter Goosensen en kan iedereen een afspraak in zijn praktijk van harte aanbevelen!

Peter Goosensen

 • Klassiek Homeopaat

 • Registratie NVKH, RBCZ

 • Erkend door zorgverzekeraars

Praktijk Amsterdam

 • Parlevinker 7, 1034 PX in Amsterdam-Noord

 • Prima bereikbaar vanaf de ring A10, gratis parkeren

 • Tel 06-21606430

 • Mail: homeopaat.eszenzz@gmail.com

 • Web: www.homeopaatalkmaar.com

Praktijk Alkmaar

 • Deltastraat 69, 1823 DR in Alkmaar

 • Wijk De Nollen West, naast de ringweg tussen Sint Pancras en Oudorp

 • Loopafstand (20 minuten) van station Alkmaar Noord

 • Tel: 06-21606430

 • Mail: homeopaatalkmaar@gmail.com

 • Web: www.homeopaatalkmaar.com

Klassiek homeopaat Pter Goosensen houdt spreekuur in Alkmaar en in Amsterdam-Noord en biedt uitstekende homeopathische zorg voor inwoners van Amsterdam, Amstelveen, Amsterdam-Noord, Landsmeer, Zaanstad, Haarlem en voor inwoners van Alkmaar, Alkmaar-Noord, Koedijk, Sint Pancras, Broek op Langedijk, Heerhugowaard, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Heiloo, Limmen, Castricum, Uitgeest, Heemskerk, Egmond, Bergen, Schoorl, Warmenhuizen, Tuitjenhorn, Schagen, Niedorp, Medemblik, West-Friesland, Hoorn, Opmeer, Obdam, Hoogwoud, Purmerend, Krommenie, Assendelft e.v.