Vrouw, 32 jaar, hoogsensitief (HSP), vermoeid bij hoge werkdruk

woman-2827304_640.jpg

Bij Peter voel ik me fijn. Ik was nieuwsgierig  om meer te leren over hooggevoeligheid. Wat een leuke ontdekkingsreis!

Al snel was het duidelijk dat Peter zeer deskundig is op dit terrein. Binnen een veilige omgeving leerde ik na ieder sessie mezelf beter kennen; wat zijn positieve aspecten van hooggevoeligheid? Hoe kan ik beter omgaan met de meer uitdagende aspecten ervan, zoals snel overprikkeld raken, vermoeid zijn of mezelf te snel in de ander verliezen? Ik kreeg praktische tools in handen die direct toegepast konden worden en waar ik ook echt baat bij had. Hiermee kon ik vervolgens zelf weer verder navigeren.

Naast begeleider/coach bij hooggevoeligheid is Peter ook een gepassioneerd en nauwkeurig homeopaat. Een fijn mens. Een betrokken mens die empathisch luistert en proactief meedenkt. Dit traject is een aanrader voor ieder die het beste uit zichzelf wil halen en een duwtje in de goede richting kan gebruiken.

Dankjewel Peter!