Poli Hooggevoeligheid

Poli Hooggevoeligheid - Homeopathie - Coaching - Alkmaar & Amsterdam

Poli Hooggevoeligheid - Homeopathie - Coaching - Alkmaar & Amsterdam

In deze homeopathische poli kun je terecht voor begeleiding bij hooggevoeligheid. Begeleiding bestaat uit een individueel behandeltraject dat gericht is op het beter leren omgaan met hooggevoelige eigenschappen. Sleutelwoorden zijn introspectie, zelfonderzoek en persoonlijke groei en ontwikkeling.

Vanuit de insteek hooggevoeligheid en naar aanleiding van eventuele gezondheidsklachten zoals bijvoorbeeld het opbouwen van spanning, hoofdpijn of slapeloosheid worden de aangewezen homeopathische geneesmiddelen voorgeschreven.

Het traject is een unieke combinatie van klassieke homeopathie en coaching en bevat naast homeopathie aspecten van mindfulness, stress-regulatie en adembeheersing. Naast eventuele lasten komen ook de positieve kanten van het HSP zijn ruimschoots aan bod: waar zit de winst en hoe kun je je leven inrichten op een manier die recht doet aan de mens die je bent. Coaching in werk en reïntegratie zijn mogelijk als aanvulling op het traject.

Klassiek homeopaat Peter Goosensen is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met hooggevoelige eigenschappen. De homeopathie als natuurlijke geneeswijze enerzijds en het onderzoeken en uitwerken van diverse aspecten van hooggevoeligheid anderzijds komen samen in een boeiende en inspirerende leergang; een positieve benadering met veel aandacht voor bewustwording en persoonlijke groei.

Uit reacties van mensen die het traject hebben gevolgd blijkt dat het voorziet in een behoefte.

Duur van de behandeling: 8 tot 12 sessies, frequentie eens per 14 dagen. Ieder consult heeft een bijbehorend thema. Ook is het mogelijk om zelf één of meer thema's in te brengen. Ieder thema dat wordt aangereikt gaat vergezeld van een opdracht die gericht is op het integreren van opgedane inzichten in het leven van alledag. De voortgang van de behandeling wordt gedurende het traject regelmatig geëvalueerd. Nadat de behandeling is afgerond kiezen veel deelnemers voor een vervolg op langere termijn in de vorm van periodieke onderhoudsconsulten.

Voorafgaand aan een behandeltraject vindt desgewenst een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek plaats dat bedoeld is om te ervaren of het voor beide partijen goed voelt om een behandeling aan te gaan.

Is je interesse gewekt?

Voor een afspraak of voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Peter Goosensen

·       Klassiek Homeopaat

·       Registratie NVKH, RBCZ

·       Erkend door zorgverzekeraars

Locatie:

EszenzZ Centre

·       Parlevinker 7, 1034 PX Amsterdam, nabij ring A10, gratis parkeren!

·       Tel. 06-21606430

·       Mail: homeopaat.eszenzz@gmail.com

Praktijk Alkmaar

·       Deltastraat 69, 1823 DR Alkmaar

·       Tel. 06-21606430

·       Mail: homeopaatalkmaar@gmail.com

Telefonische consulten

Telefonische consulten (beeldbellen) zijn mogelijk.

Consulten Nederlands- of Engelstalig

Begrippen: Poli Hooggevoeligheid, hoogsensitief, HSP (Highly Sensitive People), Eaine N. Aron, stress regulatie, adembeheersing, mindfulness, homeopathie, coaching, werk en reïntegratie, homeopathisch, HSP begeleiding.