Kennismaken met Homeopathie

Op vrijdag 18 oktober is het mogelijk om tussen 10.00 - 13.00 uur af te spreken voor een vrijblijvend en informatief kennismakingsgesprek met homeopaat Peter Goosensen in het EszenzZ Centre in Amsterdam.

Als gediplomeerd en ervaren homeopaat is Peter breed georiënteerd en kan hij homeopathie op een verantwoorde wijze toepassen in veel situaties. Zijn specialisatie is het begeleiden van hoogsensitieve mensen met behulp van homeopathie en aanvullende coaching.

Peter: 'Homeopathie is een natuurlijke en holistische geneeswijze; gekeken wordt naar de totale mens in samenhang met de gezondheidsklachten die zich manifesteren. Een consult is een ontmoeting waarbij we samen verkennen wat jou bezighoudt, wat je voelt en ervaart en op welke punten er verbetering mogelijk is. Jouw verhaal is hierbij leidend: symptomen op diverse niveaus fungeren als wegwijzers die leiden naar de aangewezen homeopathische geneesmiddelen.'

Voor hooggevoelige kinderen en volwassenen heeft Peter een HSP traject ontwikkeld. Het is een combinatie van homeopathie en coaching en kan, afhankelijk van de hulpvraag, in diverse vormen worden afgenomen. Het traject heeft een positieve insteek met veel aandacht voor bewustwording en persoonlijke groei. Uit de reacties van mensen die het traject hebben gevolgd blijkt dat het voorziet in een behoefte.

Heb je interesse? Stuur een mailtje naar homeopaat.eszenzz@gmail.com of bel naar 06-21606430.