Homeopathie voor HSP's!

Homeopathie voor HSP's uit Amsterdam en omstreken

Homeopathie voor HSP's uit Amsterdam en omstreken

Mijn naam is Peter Goosensen. Sinds 2018 maak ik als klassiek homeopaat deel uit van het team van het EszenzZ Centre in Amsterdam, een multidisciplinair gezondheidscentrum voor hooggevoeligheid (HSP), bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Doel van het centrum is iedereen met lasten op het gebied van hooggevoeligheid een passende vorm van therapie of begeleiding aan te bieden. Denk hierbij aan volwassenen, kinderen en ouders van kinderen die hooggevoelig zijn.

Hooggevoeligheid is een bijzondere en waardevolle eigenschap die behalve een aantal mooie aspecten ook uitdagingen met zich meebrengt. Homeopathie is een prachtig instrument dat kan helpen bij bewustwording en ook bij het ontwikkelen van sensitieve weerbaarheid. Als klassiek homeopaat werk ik holistisch en zijn de homeopathische geneesmiddelen die ik voorschrijf afgestemd op het individu. Klachten die samenhangen met hooggevoeligheid zoals bijvoorbeeld concentratieproblemen of faalangst worden meegenomen bij de keuze voor het aangewezen homeopathische middel.

Speciaal voor HSP’s uit Amsterdam en omstreken is het traject ‘Homeopathie bij Hooggevoeligheid’ ontwikkeld. Het traject kan in diverse vormen worden afgenomen. In de consulten komen een aantal thema’s aan de orde die een raakvlak hebben met hooggevoeligheid en die bijdragen aan het ervaren van innerlijke rust en stabiliteit. Bij elk thema zit bovendien een uitnodiging die als doel heeft het besprokene te integreren in het leven van alledag.

In het EszenzZ Centre is het mogelijk een afspraak te maken voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Dit gesprek is naast het geven van aanvullende informatie bedoeld om te ervaren of het voor beide partijen goed voelt om een behandeltraject aan te gaan. Bel of mail me gerust voor een afspraak.

Over Peter Goosensen:

In 2011 studeerde ik af aan de School voor Homeopathie in Amersfoort, een zesjarige parttime beroepsopleiding. In het curriculum van deze opleiding was naast anatomie, fysiologie, pathologie, filosofie en kennis van homeopathische geneesmiddelen veel ruimte voor persoonlijke groei en voor het ontwikkelen van een visie op ziekte en gezondheid.

Na deze opleiding volgde ik supervisie bij Alex Leupen, homeopathisch arts in Utrecht.

De diploma’s Medische Basiskennis (MBK1, MBK2 en MBK3) behaalde ik bij CECZ (Centraal Exameninstituut Complementaire Zorg).

Post Graduate colleges en themadagen (medisch en homeopathisch) volgde ik o.a. bij Alex Leupen, Annette Sneevliet, Resi Moonen, Martien Brands, Henny Heudens en Guy Kokelenberg.

Registratie beroepsverenigingen NVKH, RBCZ, SCAG.

Als klassiek homeopaat ben ik breed georiënteerd en kan ik homeopathie als natuurlijke en holistische behandelmethode op een verantwoorde manier inzetten in veel situaties. Mijn specialisatie is het homeopathisch begeleiden van hoogsensitieve kinderen en volwassenen.

Neem contact op met Peter Goosensen:

  • Tel: 06-21606430
  • Mail: homeopaat.eszenzz@gmail.com
  • Prima bereikbaarheid, korte wachtlijst!

Meer info op:

  • http://www.eszenzz-centre.nl
  • http://www.homeopaatalkmaar.com

 

Peter Goosensenhomeopathie, homeopaat, hooggevoelig, hooggevoeligheid, hoogsensitief, nieuwe tijds kinderen, nieuwetijdskinderen, homeopathisch, alternatieve geneeswijze, natuurlijke geneeswijze, complementaire geneeswijze, elaine aron, hooggevoeligheidbewustwording, persoonlijke ontwikkeling, burn-out, burn-out preventie, amsterdam, amstelveen, amsterdam-noord, amsterdam-zuid, amsterdam-oost, amsterdam zuidoost, amsterdam-west, diemen, hoofddorp, badhoevedorp, haarlem, landsmeer, oostzaan, westzaan, zaandijk, zaanstad, zaandam, ijmuiden, velsen, bloemendaal, bussum, naarden, laren, het gooi, blaricum, nieuw-vennep, aalsmeer, almere, almere-stad, weesp, hilversum, bussum hsp, homeopaat bussum, leiden, amersfoort, homeopaat bloemendaal, waterland, ransdorp, purmerend, krommenie, assendelft, heemstede, zandvoort, velserbroek, den ilp, broek in waterland, marken, monnickendam, ransdorp homeopaat, hsp ransdorp, durgerdam, halfweg, duivendrecht, huizen, muiden, muiderberg, abcoude, de kwakel, aardenhout, zandvoortvijfhuizen, driehuis, wijk aan zee, wormer, wormerveer, wormerland, koog aan d zaan, purmerland, ilpendam, zuiderwoude, edam, volendam, kwadijk, hobrede, schermer, driehuizen, west graftdijk, oost graftdijk, beemster, castricum, uitgeest, markenbinnen, zaandijk hsp, homeopaat zaandijk, eemnes, bunschoten, baarn, uithoorn, noordwijkerhout, leiderdorp, alphen aan de rijn, alphen a.d. rijn, oegstgeest, katwijk, mijdrecht, wilnis, zoeterwoude, wassenaar, broek in waterland homeopaat, abcoude homeopaat, winkel, zwaag, homeopaat winkel, homeopaat zwaag, winkel homepathie, zwaag homeopathie, homeopathisch winkel, homeopathisch zwaag, aerdenhout, zandvoort homeopaat, vogelenzang