Een gezonde start met Homeopathie

Homeopathie bij Zwangerschap - Homeopaat in Alkmaar - Homeopaat in Amsterdam

Homeopathie bij Zwangerschap - Homeopaat in Alkmaar - Homeopaat in Amsterdam

Dit jaar had de week van de homeopathie als thema ‘Homeopathie rond zwangerschap en geboorte’. Homeopathie kan een veilige en natuurlijke ondersteuning zijn bij klachten rond de zwangerschap, de bevalling, het kraambed en de periode daarna. Een homeopathisch middel wordt bereid uit natuurlijke grondstoffen die volgens een bepaald procedé worden verdund en geschud. Met behulp van een op de individualiteit gekozen middel wordt getracht de natuurlijke vitaliteit van deze mens te verstevigen. Hierdoor komen mensen dichter bij zichzelf en wordt groei van gezondheid en toename van welbevinden ervaren. Zo kan een homeopathisch middel bijvoorbeeld helpen beter om te gaan met angst voor de bevalling, maar ook bij klachten als misselijkheid, vermoeidheid, stemmingswisselingen, onrustige buiken, bekkeninstabiliteit, borstontsteking of slaapproblemen.

Ook pasgeborenen kunnen baat hebben bij homeopathie. Voordeel is de veilige toepassing, meestal toegediend in opgeloste vorm, waarbij het resultaat vaak al snel merkbaar is. Klachten die homeopathisch behandeld kunnen worden zijn onder meer onrust, huilbaby’s, buikkrampjes, huidklachten en begeleiden van het doorkomen van de tandjes. Vaccinatie kan met behulp van homeopathie begeleid worden, op die manier wordt getracht het vaccin beter in het lichaam te laten landen.

Belangrijk hierbij is het nauwkeurig in kaart brengen van de situatie van jouw kindje waardoor de homeopaat met behulp van deze informatie en zijn/haar eigen observatie kan komen tot een adequaat voorschrift. Hiertoe worden er tijdens een homeopathisch consult veel vragen gesteld die betrekking hebben op de individuele kenmerken en het reactiepatroon van je kindje. Door zo nauwkeurig mogelijk de informatie te geven help je de homeopaat de behandeling op een veilige en effectieve manier in te kunnen zetten.

Is je interessen gewekt en wil je meer informatie?

Neem dan contact op met:

Peter Goosensen

 • Klassiek Homeopaat

 • Registratie NVKH, RBCZ

 • Erkend door zorgverzekeraars

 • Ma t/m vrij 9.00 - 17.00 uur, avondconsulten zijn mogelijk in overleg

 • Prima bereikbaarheid, geen wachtlijst

Praktijk Alkmaar

 • Deltastraat 69, 1823 DR in Alkmaar

 • Tel: 06-21606430

 • Mail: homeopaatalkmaar@gmail.com

 • www.homeopaatalkmaar.com

Praktijk Amsterdam

 • EszenzZ Centre, gevestigd in het gebouw van Gezondheidscentrum Banne Buiksloot

 • Parlevinker 7, 1034 PX in Amsterdam-Noord, nabij ring A10, gratis parkeren

 • Tel: 06-21606430

 • Mail: homeopaat.eszenzz@gmail.com

 • www.eszenzz-centre.nl

Peter Goosensenhomeopaat, homeopathie zwangerschap, baby, huilbaby, huilbaby's, peter goosensen, gezondheidszorg, gezondheid, kinderen, kinderhomeopaat, zwangerschap, misselijkheid, vermoeidheid, stemmingswisselingen, onrustige buiken, depressie, bekkeninstabiliteit, borstontsteking, onvoldoende borstvoeding, slaapproblemen, onrust, huilbaby's homeopathie, buikkrampen, krampjes, huidklachten, oorontsteking, oorontstekingen, verkoudheid, loopneus, snotneus, doorkomen van tandjes, alkmaar, heiloo, egmond, limmen, castricum, uitgeest, bergen, heemskerk, sint pancras, koedijk, alkmaar-noord, heerhugowaard, langedijk, oudkarspel, sint pancras homeopaat, sint pancras baby, noord scharwoude, zuid scharwoude, warmenhuizen, tuitjenhorn, burgerbrug, schagerbrug, waarland, schagen, den helder, den oever, wieringerwaard, julianadorp, callantsoog, schoorl, medemblik, enkhuizen, west frisland, hoorn, purmerend, opmeer, obdam, hoogwoud, ursem, schermer, schermerhorn, landsmeer, zaanda, zaandam, zaanstad, oostzaan, westzaan, assendelft, krommenie, zaandijk, amsterdam, amstelveen, haarlem, diemen, hoofddorp, badhoevedorp, bussum, naarden, almere, aalsmeer, nieuw vennep, huizen, blaricum, laren, het gooi, spierdijk, berkhout, Wijk aan Zee, Broek in Waterland, Den Ilp, Zuiderwoude, abcoude, homeopaat abcoude, abcoude zwangerschap, abcoude homeopathie, homeopathisch abcoude, winkel, zwaag, winkel homeopaat, homeopaat zwaag, winkel homeopathisch, zwaag homeopathisch, aerdenhout, zandvoort, vogelenzang, dirkshorn, homeopaat dirkshorn, dirkshorn homeopathie, homeopathie dirkshorn