Nieuwsbrief maart 2018

Homeopathie in Alkmaar en Amsterdam - Life for Life Project

Homeopathie in Alkmaar en Amsterdam - Life for Life Project

Beste mensen,

Hierbij de nieuwsbrief van maart 2018 met nieuws over de praktijk.

Zoals de meesten van jullie inmiddels weten heb ik mijn praktijk uitgebreid met een tweede praktijkadres. U kunt voor homeopathische zorg nu terecht op de volgende adressen:

Praktijk Alkmaar

 • Deltastraat 69
 • 1823 DR Alkmaar
 • Tel. 06-21606430
 • Mail: homeopaatalkmaar@gmail.com

Praktijk Amsterdam

 • EszenzZ Centre
 • Parlevinker 7
 • 1034 PX Amsterdam
 • Tel. 06-21606430
 • Mail: homeopaat.eszenzz@gmail.com

 

Traject homeopathische HSP begeleiding

HSP staat voor Highly Sensitive Person, geïntroduceerd door de Amerikaanse psychotherapeute en universitair docent psychologie Elaine Aron. Op beide praktijkadressen is er belangstelling voor het traject Homeopathische HSP begeleiding. Dit betreft een traject voor volwassenen van in totaal 12 sessies waarin homeopathie als behandelvorm centraal staat.

Gezondheidsklachten kunnen ontstaan vanuit het niet goed kunnen omgaan met hooggevoeligheid. Gedurende het traject worden als onderdeel van de behandeling 12 HSP-gerelateerde thema’s aangeboden en uitgewerkt die bijdragen aan signaleren en integreren van hooggevoeligheid. De homeopathische begeleiding kan worden afgestemd op wat er op dat moment speelt, met als doel inzicht, bewustwording en toename van gezondheid en welbevinden.

Bij afname van het gehele HSP traject wordt het laatste (12e) consult niet in rekening gebracht. Uiteraard kan in overleg ook een korter traject afgenomen worden. Voor kinderen is een vergelijkbaar traject Homeopathische HSP begeleiding mogelijk, dit omvat in totaal 6 behandelsessies waarbij ook de ouders betrokken worden.

 

Gangbare homeopathische behandelingen

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk af te spreken voor homeopathische consulten zonder specifieke HSP begeleiding.

 

Vrijblijvend en kosteloos informatiegesprek

Er wordt momenteel veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid tot een vrijblijvend en kosteloos informatiegesprek in de praktijk. Dit is een prima gelegenheid om de wensen van cliënten en de mogelijkheden qua behandelingen optimaal te kunnen afstemmen. Ook voor cliënten die al in de praktijk zijn geweest kan dit een nuttige optie zijn.

 

Verstrekken van homeopathica door de Hahnemann Apotheek

Het verstrekken van homeopathische middelen door de Hahnemann Apotheek in Heiloo verloopt naar volle tevredenheid. Geneesmiddelen worden vanuit de praktijk voor u besteld en vanuit de apotheek netjes bij u thuis afgeleverd door PostNL.

 

Life for Life Project

Nieuw in de praktijk is het Life for Life Project, een humaan project vanuit een eerlijke en verbindende visie. Doel van dit project is mensen die financieel tussen wal en schip geraakt zijn en buiten hun schuld geconfronteerd worden met een zeer klein resterend budget toch de gewenste zorg aan te bieden binnen de mogelijkheden en wensen die er zijn voor alle partijen.

Denk bijvoorbeeld aan situaties als een persoonlijk faillissement, schuldsanering, geen financiële ruimte na een (vecht)scheiding, mensen die volledig zijn afgekeurd en daardoor uiteindelijk weinig financiële draagkracht meer hebben, leven op het sociaal minimum na ontslag. Wie zich herkent in een van deze situaties kan contact opnemen met de praktijk voor meer informatie betreffende de mogelijkheden van het Life for Life Project. We bekijken dan aan de hand van de beschikbare gegevens je persoonlijke situatie en richten ons samen op de mogelijkheden die geboden kunnen worden voor een behandeling.

Meer informatie? Bel naar 06-21606430 of stuur een mail naar homeopaatalkmaar@gmail.com (Alkmaar) of naar homeopaat.eszenzz@gmail.com (Amsterdam).

Met vriendelijke groet,

Peter Goosensen

 • Klassiek Homeopaat
 • Registratie NVKH, RBCZ
 • Erkend door zorgverzekeraars
Peter Goosensenhomeopaat, homeopathie, peter goosensen, alkmaar, amsterdam, nieuwsbrief homeopathie, homeopaat alkmaar, homeopaat amsterdam, homeopaatalkmaar-noord, homeopaat koedijk, homeopaat langedijk, homeopaat broek op langedijk, homeopaat sint pancras, homeopaat heerhugowaard, homeopaat noord-scharwoudemhomeopaat zuid-scharwoude, homeopaat oudkarspel, homeopaat heiloo, homeopaat limmen, homeopaat castricum, homeopaat uitgeest, homeopaat heemskerk, homeopaat haarlem, homeopaat egmond, homeopaat egmond-binnen, homeopaat egmond aan de hoef, homeopaat egmond aan zee, homeopaat bergen, homeopaat bergen aan zee, homeopaat schoorl, homeopaat groet, homeopaat hargen, homeopaat julianadorp, homeopaat anna paulowna, homeopaat tuitjenhorn, homeopaat waarland, homeopaat schagen, homeopaat zijpe, homeopaat callantsoog, homeopaat schagerbrug, homeopaat burgerbrug, homeopaat kolhorn, homeopaat den oever, homeopaat den helder, homeopaat wieringerwaard, homeopaat wieringerwerf, homeopaat medemblik, homeopaat enkhuizen, homeopaat west-friesland, homeopaat koggenland, homeopaat nieuwe niedorp, homeopaat oude niedorp, homeopaat wijdenes, homeopaat hoogkarspel, homeopaat zwaag, homeopaat ursem, homeopaat schermer, homeopaat schermerhorn, homeopathie bij HSP, homeopathie bij hooggevoeligheid, homeopathie hooggevoelig, homopaat purmerend, landsmeer, diemen, amsterdam-zuid, amsterdam-noord, amstelveen, hoofddorp, badhoevedorp, ijmuiden, velsen, landsmeer homeopathie, bussum, naarden, laren., laren homeopaat, laren homeopathie, laren homeopathie HSP, laren homeopathie burn-out, laren homeopathie kinderen, weesp, nieuw-vennep, aalsmeer, almere, blaricum, homeopaat blaricum, blaricum homeopathie, oterleek, Oterleek, Oterleek homeopaat, oterleek homeopathie HSP, homeopathisch oterleek, alternatieve geneeswijze oterleek, wijk aan zee, Wijk aan Zee, Velsen Noord, velsen noord, sassenheim, Halfweg, driehuis, julianadorp, zandvoort, broek in waterland, den ilp, zuiderwoude