Amsterdam - Homeopathie voor kinderen

Amsterdam - homeopathie voor baby en kind - Kinderhomeopaat

Amsterdam - homeopathie voor baby en kind - Kinderhomeopaat

Baby’s en kinderen vormen een speciale groep binnen mijn cliëntenkring. Als homeopaat is het mooi om te zien hoe de verschillende fasen in ontwikkeling qua gezondheid verschillende uitdagingen met zich meebrengen.

Zo kan bijvoorbeeld vaccinatie heel goed begeleid worden met homeopathische middelen. Doel is dan het organisme voor te bereiden op de inenting zodat het vaccin op een meer natuurlijke manier in het lichaam kan landen. Ook eventuele bijwerkingen van een vaccin kunnen met homeopathie behandeld en zonodig ontstoord worden.

Soms zijn er tijdens de bevalling met behulp van oxytocine weeën opgewekt. Als er dan later klachten ontstaan kan het nuttig zijn de kunstmatig toegediende oxytocine te ontstoren door middel van een homeopathische ontstoringskuur.

Kinderen die veel huilen en waar op het consultatiebureau of bij de huisarts geen oorzaak voor is gevonden kunnen vaak met behulp van homeopathie rustiger worden en bijna altijd zie je dan ook de slaap en het algemeen welbevinden aanmerkelijk verbeteren. Het kind komt weer in zijn/haar kracht en de ontwikkeling kan verdergaan.

Sommige kinderen zijn van geboorte af aan al heel sensitief en nemen prikkels en energieën uit hun omgeving op. Ze hebben nog niet geleerd om hun energie af te schermen, waardoor er een veelheid aan indrukken binnenkomt. Vaak zorgt dit voor onrust en slaapproblemen, ze worden schrikkerig of angstig en we weten niet wat de oorzaak is, maar het kan zich ook vertalen in lichamelijke symptomen als huidproblemen of allergie.

Het mooie van homeopathie is dat je als homeopaat een middel kunt voorschrijven op de totale gesteldheid van de mens. We selecteren de karakteristieke symptomen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau en vertalen dit in een homeopathisch geneesmiddel. Hoe meer het beeld van dit geneesmiddel overeenkomt met het totale beeld dat een mens laat zien, hoe groter de kans op succes in de behandeling. Een boeiend proces met in veel gevallen prachtige resultaten.

Wil je meer informatie, bijvoorbeeld over de mogelijkheden van homeopathie voor jouw baby of kind?

Neem contact op met de praktijk, ma t/m vrij 9.00 – 17.00 uur via 06-21606430 of stuur een mailtje (zie de contactgegevens).

Met vriendelijke groet,

Peter Goosensen

 • Klassiek homeopaat
 • Registratie NVKH en RBCZ, SCAG
 • Erkend door zorgverzekeraars

Praktijk Amsterdam

 • EszenzZ Centre
 • Parlevinker 7
 • 1034 PX Amsterdam
 • Tel. 06-21606430
 • Mail: homeopaat.eszenzz@gmail.com

Praktijk Alkmaar

 • Deltastraat 69
 • 1823 DR Alkmaar
 • Tel. 06-21606430
 • Mail: homeopaatalkmaar@gmail.com

Klassiek Homeopaat Peter Goosensen volgde een zesjarige parttime beroepsopleiding aan de School voor Homeopatie in Amsrsfoort. Zijn praktijk is geregistreerd bij NVKH, SCAG, erkend door zorgverzekeraars, en biedt homeopathische zorg voor kinderen en volwassenen uit Amsterdam, Haarlem, IJmuiden, Velsen, Beverwijk, Bussum, Naarden, Almere, Hilversum, Aalsmeer, Weesp, Badhoevedorp, Diemen, Hoofddorp, Uithoorn, Aalsmeer, Nieuw-Vennep, Amsterdam-Zuid, Heemstede e.v.

En voor kinderen en volwassenen uit: Alkmaar, Heerhugowaard, Sint Pancras, Heiloo, Limmen, Noord- en Zuid Scharwoude, Broek op Langedijk, Bergen, Schoorl, Egmond, Obdam, Schermerhorn, Koedijk, Warmenhuizen, Tuitjenhorn, Schagen, Hoorn, Medemblik, Wognum, Purmerend, Amsterdam, Haarlem, Uitgeest, Castricum.

 

 

Peter Goosensenbaby, kind, kind en homeopathie, baby en homeopathie, homeopaat, homeopaat baby, homeopaat kind, homeopathisch ontstoren, ontstoren oxytocine homeopaat, homeopathisch ontstoren oxytocine, ontstoren vaccinatie, vaccinatie homeopathisch ontstoren, ontstoringskuur vaccinatie, homeopathische ontstoringskuur, oxytocine homeopathisch ontstoren, vaccinatie homeopathisch ontstoren baby, post-vaccinatie syndroom, cease ontstoren, tinus smits cease, ontstoren cease therapeut, cease therapeut, vaccineren ontstoren, ontstoren homeopathie vaccineren, homeopathisch ontstoren vaccineren, vaccin homeopathisch ontstoren, vaccin ontstoren homeopathie, vaccin ontstoren, amsterdam ontstoren, amstelveen ontstoren homeopathie, amsterdam ontstoren homeopathie, haarlem ontstoren homeopathie, hoofddorp ontstoren homeopathie, bussum ontstoren homeopathie, aalsmeer ontstoren homeopathie, nieuw-vennep ontstoren homeopathie, diemen ontstoren homeopathie, heemstede ontstoren homeopathie, ijmuiden ontstoren homeopathie, velsen ontstoren homeopathie, weesp ontstoren homeopathie, badhoevedorp ontstoren homeopathie, landsmeer ontstoren homeopathie, purmerend ontstoren homeopathie, zaanstad ontstoren homeopathie, zaandam ontstoren homeopathie, assendelft ontstoren homeopathie, krommenie ontstoren homeopathie, wormer ontstoren homeopathie, westzaan ontstoren homeopathie, oostzaan ontstoren homeopathie, blaricum ontstoren homeopathie, alkmaar ontstoren homeopathie, alkmaar-noord ontstoren homeopathie, sint pancras ontstoren homeopathie, langedijk ontstoren homeopathie, noord scharwoude ontstoren homeopathie, zuid scharwoude ontstoren homeopathie, heerhugowaard ontstoren homeopathie, koedijk ontstoren homeopathie, heiloo ontstoren homeopathie, limmen ontstoren homeopathie, castricum ontstoren homeopathie, uitgeest ontstoren homeopathie, heemskerk ontstoren homeopathie, warmenhuizen ontstoren homeopathie, tuitjenhorn ontstoren homeopathie, egmond ontstoren homeopathie, bergen ontstoren homeopathie, anna paulowna ontstoren homeopathie, callantsoog ontstoren homeopathie, den oever ontstoren homeopathie, den helder ontstoren homeopathie, schagen ontstoren homeopathie, waarland ontstoren homeopathie, medemblik ontstoren homeopathie, hoorn ontstoren homeopathie, hoorn ontstoren homeopathie baby, obdam ontstoren homeopathie, opmeer ontstoren homeopathie, spanbroek ontstoren homeopathie westfriesland ontstoren homeopathie, ursem ontstoren homeopathie, bee, ster ontstoren homeopathie, schermer ontstoren homeopathie, zeevang ontstoren homeopathie, alkmaar homeopathiech ontstoren., amsterdam homeopathisch ontstoren, alkmaar-noord homeopathisch ontstoren, koedijk homeopathisch ontstoren, sint pancras homeopathisch ontstoren, langedijk homeopathisch ontstoren, koedijk homeopathisch ontstoren vaccinatie, noord scharwoude homeopathisch ontstoren, zuid-scharwoude homeopathisch ontstoren, oudkarspel homeopathisch ontstoren, heiloo homeopathisch ontstoren, limmen homeopathisch ontstoren, castricum homeopathisch ontstoren, uitgeest homeopathisch ontstoren, heerhugowaard homeopathisch ontstoren, ijmuiden homeopathisch ontstoren, heemskerk homeopathisch ontstoren, purmerend homeopathisch ontstoren, landsmeer homeopathisch ontstoren, egmond homeopathisch ontstoren, bergen homeopathisch ontstoren, bergen aan zee homeopathisch ontstoren, schoorl homeopathisch ontstoren, groet homeopathisch ontstoren, warmenhuizen homeopathisch ontstoren, tuitjenhorn homeopathisch ontstoren, schagen homeopathisch ontstoren, burgerbrug homeopathisch ontstoren, schagerbrug homeopathisch ontstoren, waarland homeopathisch ontstoren, anna paulowna homeopathisch ontstoren, breezand homeopathisch ontstoren, den oever homeopathisch ontstoren, den helder homeopathisch ontstoren, medemblik homeopathisch ontstoren, enkhuizen homeopathisch ontstoren, hoorn homeopathisch ontstoren, amsterdam homeopathisch ontstoren vaccinatie, haarlem homeopathisch ontstoren, hoofddorp homeopathisch ontstoren, diemen homeopathisch ontstoren, badhoevedorp homeopathisch ontstoren, heemstede homeopathisch ontstoren, aalsmeer homeopathisch ontstoren, almere homeopathisch ontstoren, bussum homeopathisch ontstoren, naarden homeopathisch ontstoren, weesp homeopathisch ontstoren, nieuw-vennep homeopathisch ontstoren, hilversum homeopathisch ontstoren, blaricum homeopathisch ontstoren, amsterdam-zuid homeopathisch ontstoren, velsen homeopathisch ontstoren, ijmuiden homeopathisch ontstoren vaccinatie, vaccinatoe homeopathisch ontstoren, oxytocine homeopathisch ontstoren baby, Wijk aan Zee, wijk aan zee, Velsn Noord, velsen noord, Velsn-Noord, Velsen-Noord, velsen-noord, sassenheim, halfweg, driehuis