Vaccinatie/Homeopathische Profylaxe

Er is de laatste tijd veel te doen over vaccinatie. Als homeopaat stel ik mij hierin neutraal op, sowieso zal ik nooit een advies geven over wel of niet vaccineren. Voor diverse standpunten zijn argumenten aan te voeren. Het enige advies dat ik kan geven is dat ouders de keuze voor hun kind weloverwogen maken op basis van de informatie die voorhanden is. Homeopathische begeleiding is zeker mogelijk zowel bij vaccineren als bij niet vaccineren.

De ‘Homeopathische Profylaxe’ als homeopathisch alternatief voor reguliere vaccinatie bied ik niet aan in mijn praktijk. Wel kan homeopathisch begeleid worden bij het vaccineren en ook bij eventuele klachten na een vaccinatie, dit op basis van de aanwezige symptomen waarbij de homeopathie in de klassieke vorm wordt toegepast.

Lees ook artikelen over:

allergie

angst in het donker

bedplassen

burn-out

constitutioneel eczeem

faalangst

griep

hooggevoeligheid

hooikoorts

hoofdpijn

huilbaby’s

menstruatieklachten

migraine

de overgang

prikkelbare darm syndroom

psoriasis

rouwverwerking

slapeloosheid

verkoudheid

Klassiek homeopaat Peter Goosensen houdt spreekuur in Alkmaar en in Amsterdam. Zijn praktijk biedt uitstekende homeopathische zorg voor inwoners uit: Alkmaar, Sint Pancras, Langedijk, Heerhugowaard, Koedijk, Noord- en Zuid Scharwoude, Oudkarspel, Waarland, Heiloo, Limmen. Castricum, Uitgeest, Heemskerk, IJmuiden, Velsen, Egmond, Bergen, Schoorl, Hargen, Camperduin,Warmenhuizen, Tuitjenhorn, Schagen, Den Helder, Medemblik, Enkhuizen, Hoorn, West-Friesland, Obdam, Opmeer, Zeevang, Zaanstad, Assendelft, Krommenie, Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp, Badhoevedorp, Amstelveen, Uithoorn, Het Gooi, Blaricum, Hilversum, Bussum, Naarden, Nieuw-Vennep, Aalsmeer e.v.