Coaching bij hoogsensitiviteit, of homeopathie...? Of gewoon allebei?

Online homeopathie en coaching bij Hoogsensitiviteit (HSP)

Online homeopathie en coaching bij Hoogsensitiviteit (HSP)

Herken jij jezelf in één of meer van deze eigenschappen?

·     Je voelt je vaak leeggezogen door sociale contacten

·     Je bent gevoelig voor de atmosfeer op een bepaalde plek of een in bepaalde ruimte

·     Je hebt de neiging drukte en grote groepen mensen te vermijden

·     Je hebt behoefte aan echt contact en moeite met smalltalk of dubbele agenda's

·     Vanaf je vroegste jeugd heb je het gevoel anders te zijn, zonder precies te weten waarom

Dan zou het heel goed kunnen dat je hoogsensitief bent!

Waarschijnlijk ben je dan op zoek naar:

·     meer informatie over de achtergrond van hoogsensitiviteit

·     een natuurlijke manier om beter in je energie te komen en minder belemmerd te worden door je gevoeligheid

·     een stukje persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij het integreren van jouw hoogsensitieve eigenschappen in je leven

Homeopathie bij hoogsensitiviteit

Wie goed in z'n energie zit kan het leven beter aan. Homeopathie als holistische geneeswijze kan hierbij ondersteunen door de lichaamseigen vitaliteit op een natuurlijke en veilige manier te stimuleren. Holistisch betekent dat je erkent dat lichaam en geest elkaar beïnvloeden en als ondeelbare eenheid kunnen worden beschouwd.

Er is een groep homeopathische geneesmiddelen die een specifiek raakvlak hebben met hoogsensitiviteit. Echte homeopathie is maatwerk: uit meer dan 5000 homeopathische geneesmiddelen worden de middelen geselecteerd die passen bij jouw specifieke individuele symptomen. Daarnaast kunnen met behulp van orthomoleculaire ondersteuning eventuele tekorten qua vitaminen, mineralen of andere nutriënten in je lichaam worden aangevuld. Logisch dat je daar een gecertificeerd en ervaren homeopaat bij kunt gebruiken.

Een ervaring uit de praktijk:

Vrouw, 39 jaar, HSP/HSS

Ik kwam bij Peter toen ik last had van diverse blokkades. Er was veel fysieke spanning en had niet het gevoel gehoord te worden in de reguliere gezondheidszorg. Op zoek naar een meer holistische benadering kwam ik in contact met Peter die als homeopaat een behandeltraject voor HSP’s aanbood in Amsterdam. Dit sprak me erg aan omdat ik ook interesse had in uitleg over hooggevoeligheid en hoe daar mee om te gaan.

Naast het effect van de voorgeschreven homeopathische middelen die hielpen de spanning in mijn lichaam te verminderen was er tijdens de sessies gelegenheid tot het bespreken van diverse thema’s rond hooggevoeligheid.

 Peter is behulpzaam naar cliënten toe. Het is prettig om met hem te communiceren. Tijdens de consulten is hij rustig en ook efficiënt door het stellen van de juiste vragen die me vooruit hielpen in mijn proces van groei van gezondheid.

 Het traject bij Peter heeft me veel gebracht waarvoor ik echt dankbaar ben! Ik was niet bekend met homeopathie. Het was bemoedigend te merken dat er een andere manier is om je lichaam aan te zetten tot herstel, voor mij een inspirerende ervaring.

Coaching bij hoogsensitiviteit

Coaching bestaat uit het bespreken en uitwerken van een aantal thema's die een relatie hebben met hoogsensitiviteit. Doel is het integreren van, en het leren omgaan met hoogsensitiviteit. Via de weg van signaleren en bewust worden leer je het hoogsensitief zijn te accepteren als een waardevol kenmerk van de mens die je bent.

Naast bewustwording en acceptatie is de coaching ook gericht op het herkennen van situaties die kunnen leiden tot onbalans en het stimuleren van een levenshouding die bijdraagt aan innerlijke rust en stabiliteit.

Consulten in de praktijk of online via Skype

Omdat jij als HSP niet zit te wachten op onnodige verkeersdrukte of een volle wachtkamer is het wel zo prettig dat je de consulten ook online kunt doen, vanuit de rust en de veiligheid van je eigen huiskamer 😉.

Voel jij ook voor een traject dat bestaat uit homeopathie en coaching bij hoogsensitiviteit? 

In mijn praktijk kun je kiezen uit drie behandeltrajecten. Coaching kan, afhankelijk van het gekozen traject, naast homeopathie onderdeel uitmaken van een behandeltraject.

De trajecten:

HSP basis

·     gratis kennismakingsgesprek

·     6 sessies homeopathie + coaching, in de praktijk of online via Skype

·     consulten van een uur, frequentie van de consulten in overleg

·     € 480,00 excl. homeopathische geneesmiddelen

·     traject ‘HSP basis’ kan eventueel uitgebreid worden met onderhoudsconsulten*

HSP plus

·     gratis kennismakingsgesprek

·     10 sessies homeopathie + coaching, in de praktijk of online via Skype

·     consulten van een uur, frequentie van de consulten in overleg

·     € 800,00 excl. homeopathische geneesmiddelen

·     traject ‘HSP plus’ kan eventueel uitgebreid worden met onderhoudsconsulten*

HSP natuurlijk

·     gratis kennismakingsgesprek

·     6 sessies homeopathie zonder coaching, in de praktijk of online via Skype

·     consulten van 30 - 45 minuten, frequentie van de consulten in overleg

·     € 360,00 excl. homeopathische geneesmiddelen

·     traject ‘HSP natuurlijk’ kan eventueel uitgebreid worden met onderhoudsconsulten*

(*)HSP onderhoudsconsulten

·     sessie met of zonder coaching, in de praktijk of online via Skype

·     consult van 45 - 60 minuten, frequentie van de consulten in overleg

·     €85,00 per consult

Aanmelden?

Stuur een mail naar homeopaatalkmaar@gmail.com of bel naar 06-21606430

Peter Goosensen

  • Klassiek Homeopaat

  • Registratie NVKH, RBCZ

  • Erkend door zorgverzekeraars

Klassiek homeopaat Peter Goosensen houdt spreekuur in Alkmaar en in Amsterdam. Zijn praktijk biedt uitstekende homeopathische zorg voor inwoners uit: Alkmaar, Sint Pancras, Langedijk, Heerhugowaard, Koedijk, Noord- en Zuid Scharwoude, Oudkarspel, Waarland, Heiloo, Limmen. Castricum, Uitgeest, Heemskerk, IJmuiden, Velsen, Egmond, Bergen, Schoorl, Hargen, Camperduin,Warmenhuizen, Tuitjenhorn, Schagen, Den Helder, Medemblik, Enkhuizen, Hoorn, West-Friesland, Obdam, Opmeer, Zeevang, Zaanstad, Assendelft, Krommenie, Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp, Badhoevedorp, Amstelveen, Uithoorn, Het Gooi, Blaricum, Hilversum, Bussum, Naarden, Nieuw-Vennep, Aalsmeer e.v.